Üdvözlünk az EgyélSaruditnál

Melegétel házhozszállítás Sarudon, a Tisza-tó partján! Miért ne élvezhetnéd a sarudi ízeket az otthon kényelméből? Ha a Tisza-tó jobb partján élsz, pihensz, horgászol, de nincs kedved emberek közé menni, maradj nyugodtan ott ahol vagy. Házhoz visszük számodra az igazi sarudi finomságokat, sőt mi több, horgászok akár a horgászhelyükre is rendelhetnek tőlünk. Nincsenek elérhetetlen helyszínek! Futárrobogónk előtt nem lehet akadály! Az EgyélSarudit az Élményfalu üzemelteti, vendéglátó egységeink a faluban illetve a KalandParton találhatók. Rendelj tőlünk készételt, pizzát, halat vagy frissensülteket! Rendezvények ellátását is vállaljuk.

Házhozszállítás

Ingyenes kiszállítás:
Sarud 3700 Ft rendelés fölött Újlőrincfalva/Poroszló/Tiszanána 4200 Ft rendelés fölött Kömlő/Négyes/Kisköre/ Tiszafüred 6200 Ft rendelés felett
Ezen összegek alatti megrendelések esetén a helybeszállítás költsége 1000 Ft/cím

Horgászhelyre!

Ingyenes kiszállítás Horgászoknak! 4000 Ft feletti rendelés esetén Poroszló – Kisköre töltés mellett található horgászhelyekre (ez alatt 1000 Ft)

Előrendelés

Rendezvényre, családi ünnepségre, ballagásra, esküvőre és egyéb ünnepségre rendelj nálunk! Előrendelésre hidegtálak, sültes tálak készítését vállaljuk. *Az előrendelést legalább két nappal korábbi időpontban kérjük leadni!

Tisza-tavi Élménykert

Ételeink elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyagok frissességére és minőségére. A Tisza-tavi Élménykert az Élményfalu első bemutató kertje, ahol magaságyásokban igyekszünk öko módon megtermelni a konyhánkon is feldolgozott zöldségeket és fűszernövényeket, hogy láthassátok, mi kerül a tányéraitokra.
Friss alapanyagok

Rendelés felvétel

minden nap 10:00-19:00 között!

Kedvezmény!

ON-LINE RENDELÉS ESETÉN 5% kedvezmény!!!

Fizetési módok

Simplepay vagy utánvét esetén: készpénz - bankkártya - Szép kártya

Az Élményfalu

Küldetésünk van Sarudon... Az Élményfalu elkötelezett célja a falusi élet értékeinek, hagyományainak megőrzése, a természet megóvása és olyan élmények biztosítása az ide látogatóknak, amelyekre garantáltan jó lesz visszaemlékezni. Strandolj, ugrálj vagy mássz falat a KalandParton, lovagolj Hucul lovakon, vitorlázz, kerékpározz vagy bérelj más sporteszközöket, fedezd fel a természetet, ha pedig elfáradtál, vagy megéheztél, pihenj meg nálunk és egyél egy jót.
Image
Image
Melegétel helybeszállítás Sarud környékén!
Az EgyélSarudit az Élményfalu szolgáltatása. Az ételek Sarudon, a Kalandpart EgyélSarudit! Bisztró melegkonyháján készülnek.

Kapcsolat

Edd ki a részed a sarudi finomságokból!
Rendelésfelvétel (10:00 és 19:00 között)

  •   Sarud, Kalandpart, EgyélSarudit! Bisztró
  •   +36 30 377 2211 / +36 70 703 3865

Tudnivalók

Áraink Ft-ban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák!

ÁFÁ - s számla igényét kérjük előre jelezze a rendelés leadásakor.

Utólag nem tudunk számlát kiállítani!

Általános Szerződési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

simplepay