Környezetvédelem

Ha jóízűen elfogyasztottad az EgyélSarudit! ….

  Bízunk benne, hogy ízlettek a helybeszállított ételeink!

 Mi, az EgyélSarudit! –nál kiemelten figyelünk az ételeink ízén kívül a környezetvédelemre is!

Bár minden csomagolóanyagunk PET mentes, mégis kérünk, hogy figyelj oda az elfogyasztott ételeid „maradékaira”!

 Az üres dobozokat mindig dobd bele a megfelelő szemetesbe (vagy komposztáld)!

Soha ne hagyd a természetben sem a csomagolóanyagot, sem a maradékot ( a horgászhelyeden sem )!

 A KalandParton , a Tisza-tó első ÖkoPartján/ ÖksoStrandján - az EgyélSarudit „otthonában” -  2019- óta kizárólag környezetbarát csomagolást használunk.

Azonban a környezetbarát csomagolás is CSAK AKKOR NEM SZEMÉT, ha megfelelően kezeled.
Egyébként sajnos szemét.

Köszönjük, ha Te is odafigyelsz a Környezetvédelemre!

 

Rólunk írták

Image
Image
Image

"Júliusban kiemelt hangsúlyt kapott az életünkben az egyszerhasználatos műanyagok helyettesítése. Különösebb erőfeszítés nélkül sikerül azóta is tudatosan, dobozokkal és saját textil szatyrokkal elindulni vásárolni, a műanyag palackok helyett a kulacsra igent mondani, az elviteles kávét műanyag tető nélkül elhozni és a tízórait és ebédet saját dobozokba pakolni.

 

Nem nézünk árgus szemekkel azokra, akik nem így csinálják és nem várjuk mindenhol, hogy hasonló körülmények vegyenek körül bennünket, ezért is okozott nagy meglepetést a nyaralás. A helyszínt nem tudatosan választottuk, egyszerű kíváncsiság fűtött bennünket, amikor meglátogattuk a sarudi Élményfalut.

 

Nem csekkoltuk előtte, hogy hova megyünk, csak megálltunk, mert hallottunk róla pár infót. Leparkolni egy szántóföld szélén lehetett, viszonylag kis táblák mutatták, hogy hol is van a bejárat, de nem csalódtunk, SŐT!!!
 

Egy kényelmes, tágas, homokos, minden korszerű vízi eszközzel felszerelt strandot képzeljetek el a Tisza-tó partján, a gáton túl pedig, kávézók, fagyizók, étterem (nem klasszik strand kajákkal), kerékpár kölcsönző, kajak, kenu, sup kölcsönző, öltözők, mosdók, árnyékos, függőágyas pihenők sorakoznak.

 

Talán más is így van ezzel, mi a strandon mindig megéhezünk. Ahogy beállítunk a sorba, először egy üveggyűjtő kukára lettünk figyelmesek, még gondoltam is, te jó ég van itt olyan ember, aki nem műanyagból iszik? Ok. Mentünk tovább, majd, amikor a rendelésünket átadták, igazán leesett az állunk.

 

Papírtálca, fa evőeszköz, komposztálható doboz a savanyúságnak és a gyümölcslevesnek, továbbá a sörnek, bornak, üdítőknek, rövid italoknak és a kávénak. A szívószál szintén lebomló, a hulladékot pedig szelektíven gyűjtetik veled, menő ábrák és feliratok figyelmeztetnek arra, hogy mit hová kell dobnod.

Váááóóóó! Számomra ez volt az első olyan étterem, ahol minden „zöld” volt és nem volt ettől drágább.Hogy jó érzés volt-e egy hónap jancsárkerti műanyagmentes kampányolás után ezt megtapasztalni? NAGYON!!!!

Baráth Gabi"

Forrás: https://kdriu.blog.hu/2020/09/18/muanyagmentes_nyaralas?fbclid=IwAR1EYTOz_ispQ0CSEXX8OhiHskUpJlyR398lbJ1V34ZJ2CGpMudR5Efu1_Q

Image
Melegétel helybeszállítás
Sarud környékén!

Az EgyélSarudit az
Élményfalu szolgáltatása.

Az ételek Sarudon,
a Kalandpart EgyélSarudit!
Bisztró melegkonyháján készülnek.

Kapcsolat

Edd ki a részed
a sarudi finomságokból!

Rendelésfelvétel
11:00 és 20:00 között

  • Sarud, Kalandpart, EgyélSarudit! Bisztró
  • GPS: 47.58104145383879, 20.612748701570563
  • +36 30 377 2211

Tudnivalók

Áraink Ft-ban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák!

ÁFÁ - s számla igényét kérjük előre jelezze a rendelés leadásakor.

Utólag nem tudunk számlát kiállítani!

Általános Szerződési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

simplepay